Toezicht in stallen en schuren

“Veel boeren bedrijven in de regio Ommen zijn u voor gegaan!”

Voscomtronics is haar ICT-activiteiten gestart in Ommen. Ommen staat voornamelijk bekend om de hoeveelheid buitengebieden met daarin vele boerenbedrijven. Iets waar we als echte Ommenaar trots op mogen zijn. Maar wat is nou eigenlijk “een boer zijn anno 2019”? Is het mogelijk om dit zware, intensieve beroep te verlichten door middel van IP-camera’s?

Jazeker! Een wending die wij van tevoren niet bedacht hadden, maar boeren beginnen langzaam maar zeker te vertrouwen op de IP-camera’s van Voscomtronics. Boeren krijgen meer zicht en controle over de activiteiten in en rondom stallen. ’s Nachts je bed uit om te checken of alles in de stal nog goed gaat? Niet meer nodig? Geen vakantie plannen omdat je bang bent dat je geen toezicht hebt op de werkzaamheden die anderen voor je doen in de stal? Verleden tijd! Wij zorgen dat je altijd en overal toezicht hebt in en rondom stallen voor IP-camera’s die geschikt zijn voor boeren bedrijven. Een uitkomst die het elke boer makkelijker kan maken.

Benieuwd naar de opties? Of geïnteresseerd in een aantal referenties? Vul hieronder je gegevens in en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen dat al je vragen worden beantwoord.

    Ik zoek camera’s voor:
    BinnenshuisBuitenshuisAnders

    ICT Oplossingen
    Boosten het succes

    Wij streven ernaar om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Één telefoonnummer voor al uw ICT. Wilt u weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.