Door-access-control

“Toegang door middel van vingerscan of gezichtsherkenning”

Stel je voor: toegang tot afgeschermde ruimtes of een bedrijfspand, niet met een sleutel, maar met je vinger, QR-code of gezicht. Gaaf toch? Zeker, en het klinkt ook futuristisch. Maar het biedt jou als ondernemer veel meer mogelijkheden!

Denk bijvoorbeeld aan (onbemande) sportscholen en sportaccommodaties die met deze techniek langere openingstijden kunnen bieden aan klanten en vrijwilligers kunnen ontzien van onnodige werkzaamheden. Of ondernemers die ruimtes in hun bedrijfspand kunnen afschermen voor onbevoegden door simpelweg alleen toegang te verlenen aan bevoegden middels gezichtsherkenning.

De door-access-control techniek, die beheerd wordt door Voscomtronics, is een IP gestuurd systeem, waarbij een database vol vingerafdrukken, gezichten of QR-codes toegang geven tot jouw afgeschermde ruimtes. Data die herkend wordt door het systeem, zorgen voor een signaal naar een automatisch slot dat geopend en gesloten kan worden. De beheerder heeft de mogelijkheid het slot te openen of te sluiten vanaf afstand, omdat het aangesloten is op internet.

En dat alles voor een betaalbare prijs. Wil jij meer weten over deze techniek? Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

    Ik zoek camera’s voor:
    BinnenshuisBuitenshuisAnders

    ICT Oplossingen
    Boosten het succes

    Wij streven ernaar om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Één telefoonnummer voor al uw ICT. Wilt u weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.