Mobiele camerabewaking (voor onderweg)

“Een oplossing voor toezicht in trailers en vrachtwagens”

Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het op onze mobiele telefoon realiseren: geld overmaken, foto’s versturen naar de andere kant van de wereld, oude spullen verkopen of een vlucht boeken. Wij hebben onszelf afgevraagd: is het dan ook mogelijk om camera’s te plaatsen op/in een openbare- of bewegende ruimte en deze aan te sluiten op internet?

Het antwoord is: ja! Een complexe techniek waar wij een lange periode voor nodig hadden om te ontdekken hoe het werk. Maar met behulp van het 4G (en straks 5G) netwerk en een camera is het mogelijk om op locaties waar alleen stroom beschikbaar is, een volledige installatie te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een (paarden)trailer, waarin jij toezicht wilt hebben op datgene wat je vervoert. Of een openbare parkeerplaats die voorzien moet worden van camera’ beveiliging, maar waar niet de beschikking is over een internetaansluiting.

Wij kunnen dit realiseren. Laat hieronder je gegevens achter en we plannen een gratis en vrijblijvend gesprek met je in om alle vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te inventariseren.

    Ik zoek camera’s voor:
    BinnenshuisBuitenshuisAnders

    ICT Oplossingen
    Boosten het succes

    Wij streven ernaar om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Één telefoonnummer voor al uw ICT. Wilt u weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.