Camera bewaking

“Met IP-beveiliging is een nieuwe manier van beveiligen beschikbaar geworden. Betere kwaliteit, meer controle en oneindige opties”

IP-camera’s worden hoofdzakelijk ingezet voor 1 doel: beveiliging. Ze moeten activiteit vastleggen op momenten waarop jij niet in staat bent om dit waar te nemen. In het verleden deden we dit met camera’s, aangesloten via coaxkabels. Een efficiënte manier en gemakkelijk te installeren, maar niet meer van deze tijd.

Tegenwoordig maken we alleen nog maar gebruik van camera’s via Internet Protocol (IP-camera’s). Dit zorgt onder andere voor:

 • Betere kwaliteit beelden
 • Beelden overal ter wereld beschikbaar, mits er de beschikking is over internet
 • Smartfunties, zoals beschreven op de pagina’s op deze website.
 • Veel goedkoper dan voorheen door de groeiende potentie en het aantal aanbieders

Voscomtronics is al jaren specialist op het gebied van IP-beveiliging en heeft al verschillende huizen en (bedrijfs)panden voorzien van IP-camera’s. En met succes: deze tak groeit enorm en we merken dat de behoefte aan dit product stijgt. Niet gek, omdat de mogelijkheden ook steeds groter worden.

Wellicht dat u zich afvraagt wat een dergelijk systeem kost. In het verleden kostte een dergelijk systeem duizenden euro’s en produceerde het beelden die we kennen van het TV-programma Opsporing Verzocht. Dat is niet meer. Omdat deze productgroep zich steeds verder ontwikkelt, zijn de producten steeds betaalbaarder en hoef je als particulier of ondernemer niet meer diep in de buidel te tasten om een dergelijk systeem aan te leggen.

Binnen IP-beveiliging kun je kiezen om alleen de beelden op te nemen en op te slaan. Maar er zijn tal van slimme opties die je kunt gebruiken als het gaat om een ruimte beveiligen: de zogenoemde indringdetectie. Hieronder verstaan we:

Lijnoverschrijding detectie: de camera geeft een signaal wanneer een persoon of voertuig een lijn overschrijdt. Handig voor (openbare) ruimte waar bijvoorbeeld hekken geplaatst zijn.

Indring detectie: de camera geeft een signaal wanneer een persoon of voertuig een bepaalde ruimte in of uit gaat. De camera is ook in staat op te nemen hoe lang een persoon of voertuig in een bepaalde ruimte is geweest

Object removal detectie: de camera geeft een signaal wanneer een object wordt meegenomen en weg is voor een nader te bepalen tijd. Handig voor in winkels.

Detectie achtergelaten bagage: de camera geeft een signaal wanneer een object wordt geplaatst voor een bepaalde tijd. Denk hierbij aan vliegvelden of openbare ruimtes waar onbeheerde tassen worden achter gelaten

Gezichtsherkenning: de camera registreert een gezicht en kan aangeven of dit een man of vrouw is, of deze een bril draagt, hoe oud de persoon ongeveer is, etc. etc. Handig, om een signaal af te geven of een persoon gewenst of ongewenst jouw ruimte betreedt.

Dus: de mogelijkheden om een huis of pand te beveiligen zijn groter dan ooit. Geïnteresseerd? Heb je vragen? Of wil je weten wat IP-beveiliging bij jou kost? Wij komen gratis en vrijblijvend langs om al je vragen te beantwoorden. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op.

  Ik zoek camera’s voor:
  BinnenshuisBuitenshuisAnders

  ICT Oplossingen
  Boosten het succes

  Wij streven ernaar om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Één telefoonnummer voor al uw ICT. Wilt u weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.