Zoals vermeld zoeken we graag samenwerkingen met andere bedrijven. Mede daardoor zijn we al jaar en dag de vaste ICT’er van vele bedrijven in Ommen en omstreken. Voor die bedrijven voeren we verschillende werkzaamheden uit.

IP beveiliging

IP-camera’s worden ook wel netwerkcamera’s genoemd. Het zijn draadloze of bedraade camera’s die over het internet lopen.

Videobeelden en geluiden zijn overal ter wereld met een eenvoudig stukje software op uw laptop of smarphone te zien.
De digitale beelden zijn meestal HD kwaliteit. Het beeld is daardoor veel scherper dan de beelden van een analoge beveiligingscamera.

Beelden en geluiden van een IP camera kunnen eenvoudig digitaal worden opgeslagen. B.v. op een SD kaart in de camera zelf, of op de harde schijf van uw computer.

De werking van een IP-camera is te vergelijken met de werking van een webcam. Hierdoor zijn beelden waar u ter wereld ook bent rechtstreeks te zien op uw smartphone, tablet of laptop.Er zijn verschillende soorten IP camera’s te koop. De statische camera’s (deze kunnen niet bewegen) zijn het goedkoopst. Daarnaast zijn er camera’s met een groothoeklens, of camera’s die op afstand gestuurd kunnen worden. Ook zijn er infrarood of thermische camera’s te koop. Met infrarood zijn beelden in het donker nog steeds duidelijk. Thermische camera’s registreren geen licht maar lichaamswarmte.

De wat duurdere camera’s kunnen in verdachte situaties zelf inzoomen.
Met de bijbehorende software is het mogelijk om bepaalde delen in het zicht van de camera aan te melden als kader waarin beweging geregistreerd of gemeld moet worden.

IP beveiliging kent veel voordelen: Het is betaalbaar, veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Hierdoor kiezen particulieren ook steeds vaker voor IP beveiliging.

IP beveiliging is in opkomst en geliefd vanwege de hoge kwaliteit en de relatief lage aanschafkosten.

Klik hier voor een samenvattend overzicht van ons aanbod in IP Camera’s indoor en IP Camera’s outdoor.

Meer weten over onze zakelijke diensten?

Netwerk aanleggen
Naast de IP beveiliging hebben we ons ook gespecialiseerd in het aanleggen van netwerken. Heeft u een ruimte (of meerdere ruimtes) die moeten worden voorzien van een goed wifi netwerk? Maar krijgt u dat zelf niet voor elkaar? Wij komen op locatie om de best passende oplossing voor u te installeren, zodat u zorgeloos kunt genieten van een optimaal wifi netwerk, waar u dat ook wilt.

Daarvoor hebben we ook een assortiment aan routers, accesspoints en range extenders. Voscomtronics zoekt voor elke klant weer de meest optimale oplossing op het gebied van Wifi.

Meer weten? Bel ons of plan hier een afspraak in zodat we een keer in gesprek kunnen komen over uw wifi-netwerk.