Wij hebben glasvezel-klanten geadviseerd niet de router te nemen die bij het abonnement van Caiway aangeboden wordt. Dit omdat de kwaliteit van deze router te wensen over laat. Daarnaast heeft u tijdens het aanmelden ook kunnen kiezen voor een router van de provider of een router van Voscomtronics.

Wij hebben 3 goede routers voor u uitgezocht die garanderen dat u de snelheid haalt die u heeft afgesloten. Op deze pagina kunt u uw voorkeur aangeven. Het werkt als volgt:
1. Kies de router die u wenst
2. Vul uw gegevens in
3. Stuur de aanvraag in.

Let op! U zit nergens aan vast en u hoeft niet direct te betalen. Wij weten met deze informatie wanneer en welke router we op voorraad moeten hebben.

Router kiezen

Achternaam
E-mailadres
Postcode
Huisnummer
Eminent AC750De EM4500 Dual Band AC750 Router zorgt voor een zeer hoge draadloze netwerk snelheid. De EM4500 is uitgerust met 3 antennes en deelt je internetverbinding met hoge snelheid. Gebruik de 2.4GHz en de 5GHz frequentie tegelijk om de hoogste doorvoer te halen en storingen te vermijden. Het AC WiFi netwerk is ideaal om online te gamen en voor het omzetten van muziek, videos en fotos. De Dual Band AC Router is perfect voor kabel- en glasvezelinternet dankzij de Gigabit WAN poort. Naast al deze features is het ook mogelijk om gastnetwerken te maken. Je familie en vrienden kunnen gewoon gebruik maken van je internet, zonder toegang te krijgen tot je complete thuisnetwerk. Met Quality of Service (QoS) geef je voorrang aan applicaties of data zodat deze activiteiten meer bandbreedte krijgen.

Ondersteundende snelheid: 750 Mbit/s
Bandbreedte: 2,4 & 5 GHz
Aansluitingen: RJ-48
Aantal switch poorten: 4
Maximum Wi-fi snelheid: tot 70 MB

Prijs: € 59,95

Archer C8De Archer C8 is uitgerust volgens de nieuwe Wi-Fi standaard 11ac en biedt een totale datatransmissie snelheid tot 1,75 Gbps, met 1,3 Gbps via het heldere 5 GHz kanaal en 450 Mbps over het 2,4 GHz kanaal. De ultrasnelle 800Hz dual-core CPU functioneert als een 'het hart', dat voor een snelle, stabiele en vlot reagerende werking zorgt met Wi-Fi, ethernet en USB apparaten. Totale dekking in de gehele woning met uitstekend gigabit Wi-Fi is ideaal voor bandbreedte-intensieve toepassingen, zoals HD video streaming en online gaming, zodat u thuis van een supersnel netwerk kunt genieten.

Ondersteundende snelheid: 1300 Mbit/s
Bandbreedte: 2,4 & 5 GHz
Aansluitingen: RJ-45
Aantal switch poorten: 4
Maximum Wi-fi snelheid: tot 80 MB
Firewall: Ja
USB-aansluitingen: 2.0 en 3.0

Prijs: € 99,00

Archer C9De Archer C9 is de volgende generatie router die data snelheden kan genereren tot 1,9Gbps. De C9 kan een snelheid 1300Mbps garanderen op de perfecte 5 GHz band en 600 Mbps via de 2,4 GHz band. Met drie antennes en versterkers met hoog vermogen heeft u perfect Wifi bereik voor al uw apparaten.
De router is voorzien van een USB 3.0 en USB 2.0 aansluiting. Hiermee kunt u gemakkelijk lokale printers aansluiten of bestanden via het netwerk tussen apparaten delen.
Daarnaast bevat deze router nog talloze extra opties zoals extra internetpoorten, parental control, gastennetwerk en 3 jaar fabrieksgarantie.
Reden genoeg dus om voor dit mooie model te kiezen!

Ondersteundende snelheid: 1900 Mbit/s
Bandbreedte: 2,4 & 5 GHz
Aansluitingen: RJ-45
Aantal switch poorten: 5
Maximum Wi-fi snelheid: tot 140 MB
Firewall: Ja
USB-aansluitingen: 2.0 en 3.0

Prijs: € 149,00

Bijzonderheden en/of opmerkingen
Uw aanvraag is vrijblijvend