Onze missie is ‘betrouwbaar, behulpzaam en snel’. Deze missie hebben wij omdat wij geloven dat een laagdrempelige service gewenst is voor iedereen die een oplossing zoekt op het gebied van ICT. Wij denken dat de kennis over ICT op dit moment groeiende is, maar veel dingen op ICT gebied nog vrij onduidelijk zijn, waardoor er veel onduidelijkheid kan ontstaan over het aanschaffen of het laten repareren van een (nieuwe) computer. Bij Voscomtronics krijgt u altijd duidelijkheid! Wij willen u in alle rust uitleggen wat de ICT voor u kan betekenen en waarom problemen met ICT zijn ontstaan en hoe we dat hebben opgelost. En in het geval van een reparatie proberen wij dat uiteraard zo snel mogelijk op te lossen!

Voscomtronics is in november 2004 gestart in een huurpand aan de Gasthuisstraat.
In 2008 deed zich de mogelijkheid voor een geschikt pand te kopen aan de Varsenerstraat 8h.

Het is een ruim en overzichtelijk pand met parkeerplaatsen voor de deur. Dat is in onze branche erg praktisch. Al meer dan tien jaar maakt Voscomtronics haar missie: ‘Betrouwbaar, Behulpzaam en Snel’ waar. Wie een computerprobleem heeft, kan direct langskomen en desgewenst meekijken. Reparaties worden uitgevoerd in de open werkplaats. Hier is bewust voor gekozen, binnen ons bedrijf gebeurd er niets achter gesloten deuren. We willen transparant en laagdrempelig zijn voor onze klanten. Niet alle reparaties worden in de werkplaats uitgevoerd. In zeker de helft van de gevallen verlenen we service op locatie.

De kracht achter Voscomtronics

Jannes Vos

Oprichter van Voscomtronics en voornamelijk te vinden in de buitendienst. Ik kom dus bij u thuis of op de zaak om alle ICT problemen op te lossen

Linda Vos

Oprichter van Voscomtronics en ik doe voornamelijk de administratie, marketing en social media

Rico Magsino

Mede-vennoot en bezig met verkoop, inkoop, marketing, bedrijfsvoering en aansturing op de werkvloer