Kentekenregistratie

“De ideale toevoeging op geautomatiseerde systemen”

Ben jij de eigenaar van een (groot) parkeerterrein? Wil jij kentekenregistratie integreren in een geautomatiseerd systeem? Of zie jij een andere reden om kentekens van auto’s te registeren, met als doel je klant of bezoeker te ontzorgen in administratieve handelingen?

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en instellen van camera’s die kentekens registeren. Dit is een speciale techniek waarbij een camera zowel bij dag, als nachtzicht kentekens kan lezen en verwerken in een document, ongeacht de snelheid van het voertuig. De camera’s hebben een speciale resolutie, een speciaal IR-filter en een snellere sluitertijd zodat kentekens goed zichtbaar zijn.

Met deze informatie heb je de mogelijkheid voertuigen toegang te verlenen, of juist toegang te weigeren van bepaalde ruimtes. Let op! Deze camera’s zijn niet geschikt een ruimte te beveiligen, maar puur en alleen om kentekens te registreren.

Meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

    Ik zoek camera’s voor:
    BinnenshuisBuitenshuisAnders

    ICT Oplossingen
    Boosten het succes

    Wij streven ernaar om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Één telefoonnummer voor al uw ICT. Wilt u weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.