IP-camera's als marketing-tool

“Weet jij als ondernemer hoeveel klanten per dag in je winkel komen? Welk gedrag ze vertonen? Of hoeveel de gemiddelde besteding per klant is?”

Augmented Intelligence: kunstmatige intelligentie waarbij een enorme verzameling van data zorgt voor een betere samenwerking tussen mens en machine. Een veel voorkomend begrip in de marketingwereld. Marketeers zijn tegenwoordig druk bezig om big data te verwerken en daar hun voordeel uit te halen.

Maar hoe verzamel je data? Doe je dat alleen via internet? Of zie jij ook mogelijkheden om big data te verzamelen in je fysieke winkel?

Wij hebben de mogelijkheid om jouw inkomende en uitgaande klanten te tellen, heatmaps te maken van je winkel, een melding te generen als een schap (bijna) leeg is zonder tussenkomst van mensen en te registeren welk type klanten binnen komen in jouw winkel. Wij geven je antwoord op de volgende vragen*:

 • Hoeveel klanten krijg ik in de winkel en wat is de gemiddelde besteding per binnenkomende klant?
 • Wat zijn de belangrijkste meters in mijn winkel? En welke meters kan ik efficiënter invullen?
 • Wat is de omloopsnelheid van mijn producten?
 • Hoeveel vrouwen en hoeveel mannen betreden mijn winkel?
 • Dragen mijn klanten een bril?
 • etc. etc.

*Let op: een 100% nauwkeurigheid kunnen we niet garanderen. De data die gegenereerd wordt zal een foutmarge hanteren van ca. …%.

  Ik zoek camera’s voor:
  BinnenshuisBuitenshuisAnders

  ICT Oplossingen
  Boosten het succes

  Wij streven ernaar om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Één telefoonnummer voor al uw ICT. Wilt u weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.