IP-Beveiliging

Alles weten over IP-beveiliging? Wegens de vele aanvragen en de specialisten die we momenteel hebben opgeleid, hebben we onze werkzaamheden in de IP-beveiliging op een andere website toegelicht: www.uwcamerabeveiliger.nl. Hier vindt u alle informatie over uw camera installatie.

HIKVision experts

Tegenwoordig bieden camera’s veel meer opties dan alleen het beveiligen van een bedrijfspand, huis of openbare ruimte. De camera’s zijn slimmer, goedkoper, kwalitatief beter en veel toegankelijker! Met toegankelijker bedoelen we dat camera’s passen bij uw domotica en u kunnen voorzien van handige informatie binnens en buitens huis. 

Voscomtronics is al 6 jaar bezig met IP-beveiliging en heeft zich in de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd op alle vlakken van IP-beveiliging. Het verschil van IP-beveiliging ten opzichte van de analoge manier van camera beveiliging, is dat IP (Internet Protocol) werkt via internet. Vroeger was het simpel om een aantal camera’s aan te sluiten op een recorder en deze (via de recorder) terug te kijken. Tegenwoordig is dit proces veel complexer omdat er tal van apparaten op het internet zijn aangesloten, en dit nauwkeurig geinstalleerd moet worden. De voordelen van camera’s via internet (IP-camera’s) zijn bijvoorbeeld:

 • Betere kwaliteit beelden
 • Beelden overal ter wereld beschikbaar, mits er de beschikking is over internet
 • Smartfunties, zoals beschreven op de pagina’s op deze website.
 • Veel goedkoper dan voorheen door de groeiende potentie en het aantal aanbieders

Wij werken met merken als Hikvision, Hilook, Foscam, Mobotix en Dahua. Merken waarvan wij vinden dat deze een toegevoegde waarde zijn voor uw wensen op het gebied van IP-beveiliging.

Opgeleid door HIKVision experts is Rico Magsino, na het behalen van het examen gecertificeerd HIKVision specialist. Daardoor hebben wij als Voscomtronics alle kennis in huis om u enerzijds erg breed te kunnen informeren, maar ook een installatie te realiseren die volledig naar wens werkt. Wij voorzien naast het standaard assortiment IP-beveiliging voor de particuliere en klein zakelijke markt dus ook een hoger segment met ongekende mogelijkheden.

Meer informatie? Wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om meer informatie te verstrekken. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

  Ik zoek camera’s voor:
  BinnenshuisBuitenshuisAnders

  ICT Oplossingen
  Boosten het succes

  Wij streven ernaar om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Één telefoonnummer voor al uw ICT. Wilt u weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.