“Beveiligen anno de 21e eeuw: mobiel en online”

Voscomtronics is gespecialiseerd in het beveiligen van jouw persoonlijke leefomgeving door middel van IP-camera’s. Wij zorgen ervoor dat jij in een veilige, online omgeving beelden in- en rondom jouw huis kunt terugkijken of bekijken. En dat vanaf elke locatie waar jij toegang hebt tot het internet. Voscomtronics werkt al jaren met deze techniek (HIKVision) en heeft al verschillende consumenten voorzien van dit geweldige systeem. En dat tegen een uiterst betaalbare prijs.

Mobiele applicatie

Tot 4 weken terug kijken

Snelle en persoonlijke service

Betaalbaar

Van eenvoudige camera beveiliging tot geavanceerde intelligentie

Je huis beveiligen is al lang niet meer zo kostbaar als in het verleden. Tegen een gereduceerd tarief heb je al een eenvoudige set met 4 camera’s, waarmee je beelden kunt opnemen, live kunt bekijken of kunt terug kijken. Wil jij een alarm wanneer iemand een ruimte betreedt? Dat is de normaalste zaak van de wereld. Een geavanceerdere optie is het betreden van bepaalde ruimtes binnen het beeld van een camera, het oversteken van een bepaalde lijn (denk aan het beklimmen van hekken), het weghalen van objecten, het herkennen van gezichten of juist het betreden van bepaalde ruimtes door objecten kunnen nu ook herkend worden. En dat allemaal met de slimme intelligentie van HIKVision.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden met IP-camera’s. Dat doen wij op de zaak, maar ook vrijblijvend bij u thuis. Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Dan kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op. Wilt u liever zelf contact opnemen? Dat kan! rico@voscomtronics.nl of 0529-452113.

Ik zoek camera's voor:
BinnenshuisBuitenshuisAnders