“Beveiligen anno de 21e eeuw: mobiel en online”

Voscomtronics is gespecialiseerd in het beveiligen van jouw persoonlijke leefomgeving door middel van IP-camera’s. Wij zorgen ervoor dat jij in een veilige, online omgeving beelden in- en rondom jouw huis kunt terugkijken of bekijken. En dat vanaf elke locatie waar jij toegang hebt tot het internet. Voscomtronics werkt al jaren met deze techniek en heeft al verschillende consumenten voorzien van dit geweldige systeem. En dat tegen een uiterst betaalbare prijs.

Mobiele applicatie

Tot 4 weken terug kijken

Snelle en persoonlijke service

Betaalbaar

Foscam Experience Centre

Onlangs heeft Voscomtronics het predicaat Experience Centre gekregen van Foscam. Dat de namen op elkaar lijken, is puur toeval trouwens. Foscam heeft Voscomtronics geselecteerd vanwege de kennis en de service van de medewerkers. In Nederland zijn slechts dertig computerbedrijven die zich Foscam Experience Centre mogen noemen.

Foscam levert beveiligingscamera’s in complete sets. Nu zijn er wel meer leveranciers van beveiligingscamera’s, maar dit systeem is bij uitstek geschikt voor particuliere (vrijstaande) woningen, garages en mkb-bedrijfspanden. Omdat een aansluiting via wifi nogal hackgevoelig is, worden voor de installatie van het home security-systeem kabels gebruikt. Voscomtronics zorgt voor de aanleg.

Rico Magsino, mede-eigenaar van Voscomtronics: “Wij installeren de camera’s, compleet met kabels en we gaan niet eerder weg, voordat alles werkt en uitgelegd is. Plug en play, zeg maar. Overal waar wifi is kun je op je smartphone de beelden rechtstreeks bekijken. De beelden kunnen echter ook opgenomen worden, die worden een maand bewaard. We weten ook welke regels gelden betreffende privacy; zo mogen er bijvoorbeeld geen beelden van de openbare weg of van de tuin van de buren opgenomen worden. De mogelijkheden voor het gebruik van een set zijn legio, denk aan boeren die een koe hebben die moet kalven of een manege waar elk moment een veulen geboren kan worden. Ook al ben je een paar honderd kilometer verderop, je kunt rechtstreeks meekijken. Maar het is natuurlijk ook een prima alternatief voor de babyfoon.”

 

€ 129,95

€ 79,95

€ 225,-

€ 89,95

 

 

 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden met IP-camera’s. Dat doen wij op de zaak, maar ook vrijblijvend bij u thuis. Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Dan kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op. Wilt u liever zelf contact opnemen? Dat kan! rico@voscomtronics.nl of 0529-452113.

Ik zoek camera's voor:
BinnenshuisBuitenshuisAnders