In navolging van het glasvezel project ‘glasvezel buitenaf’ in 2017 gaan we nu van start in de kernen van Nieuwleusen, Oudleusen, Hoonhorst, Wijthmen/Zwolle, Lemele, Vilsteren en Witharen. U kunt in deze kernen nu kiezen voor sneller internet, en een helder en stabiel TV en telefoonsignaal.
Met glasvezel bent u voorbereid op de toekomst. In de meeste gevallen zonder verhoging van de maandelijkse kosten!

Wij als onafhankelijk adviseur helpen u graag bij het maken van de juiste keuze tussen de aanbieders van glasvezel en de verschillende abonnementen. Dit doen we gratis en heel vrijblijvend!

Wilt u gebruik maken van een onafhankelijk en gratis advies? Vul dan hieronder uw gegevens in. 
Wij nemen daarna contact met u op.

Uw voorletter(s)
Achternaam
Straatnaam + Huisnummer
Postcode + Plaats
(Mobiel) Telefoonnummer
E-mailadres


Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?


Hoeveel TV's heeft u thuis?


Wat zijn uw wensen v.w.b. TV?


Heeft u te maken met 1 van de volgende aspecten?


Zijn er verder nog bijzonderheden?


Wat is glasvezel?

Glasvezel is een andere toevoer voor internet, bellen en tv kijken. Waar in het verleden gebruik werd gemaakt van ISDN of COAX (dit zijn kabels in de grond), willen we nu, samen met Glasvezel Buitenaf en de providers, zorgen dat elk huishouden glasvezel krijgt. Waarom?

In ons huishouden maken we steeds meer gebruik van apparaten op internet. Denk aan mobieltjes, tablets, laptops, computers, maar ook TV, camera’s, alarmsystemen, magnetron, koffiezetapparaat en de thermostaat. Het groeiende aantal apparaten op internet zorgt voor meer internet verbruik en daar heb je een snellere internet verbinding voor nodig.

De abonnementskosten zijn in veel gevallen gelijk aan je huidige kosten. Daarnaast betaal je geen aansluitkosten of vastrecht vergoeding. Nog een motivatie om te kiezen voor glasvezel zijn de extra kosten die je maakt, als je ná 9 december (de deadline) alsnog glasvezel wilt. Je betaalt dan minimaal €995,-, afhankelijk van hoe ver je van de weg af zit. Kies dus nú voor glasvezel!

Om goed voorbereid te zijn op de toekomst is glasvezel noodzakelijk.

 In de meeste gevallen blijven je maandelijkse abonnementskosten gelijk. 

Wie zijn de providers?

In de huidige vraagbundeling kunt u kiezen uit de volgende providers: